Slide

Referenties

blank

Mwl. Tahier Wagid Hosain

Imam moskee Gulzar e Madina

Alle lof komt toe aan Allah, de Barmhartige de Genadevolle.
Moge ontelbaar aantal vrede en zegeningen zijn in het Hof van de geliefde Profeet Mohammed ﷺ en in het hof van zijn nazaten en zijn metgezellen.
 
Met veel respect en liefde feliciteer ik Stichting al-Husayn met de prachtige diensten mbt de recitatie en leer van Heilige Koran. De manier waarop Stichting al-Husayn educatie van de kennis van de Heilige Quraan en de Arabische taal toegankelijk heeft gemaakt is prijzenswaardig. Enige belang dat centraal staat in deze bijzondere organisatie is de transmissie van de liefde van de Heilige Profeet ﷺ.
Kosteloos kunnen studenten zich laten opleiden door vakkundige en bekwame docenten. Deze prachtige manier van dienstbaarheid doet ons denken aan onze grote geleerden die met hun offers en bijzondere dienstbaarheid hun gemeenschap met hun spiritualiteit hebben geleid. In het bijzonder is hierin noemenswaardig Sheikh Mohammed Yaseen Khan al-Azhari. De Sheikh heeft vol passie met de bijzondere begeleiding vanuit de grootse Azhar Universiteit zich belangeloos ingezet en Stichting al-Husayn doen schitteren tot een betrouwbare, toegankelijke en uiterst kwalitatieve kennisinstituut waar jong en oud onafhankelijk van tijd en plaats kennis tot zich kunnen nemen.
Een team van hooggeleerden zijn dag en nacht bezig met het ontwikkelen van prachtige educatieve boekwerken die aansluiten bij de behoefte van deze tijd en ook de toekomst. Hierin is heel goed gedacht aan en gebruik gemaakt van de hedendaagse techniek en digitale ontwikkeling, zodat voor onze jongeren de drempel om kennis te vergaren gemarginaliseerd wordt.
Moge Allah deze bijzondere diensten van Sheikh Mohammed Yaseen Khan al-Azhari accepteren en hem nog meer succes schenken en de gemeenschap blijven verrijken met de kennis en diensten van Stichting al-Husayn.
 
Met veel liefde en Salaam,
Tahier Wagid Hosain
blank
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
blank

Je ontvangt het direct in je mail !


    Heb even geduld het kan een tel duren.
    Je gegevens zijn veilig en je kunt je te allen tijde afmelden.