Algemene Voorwaarden herinnering

Melding meerdere log-ins

Assalam Alaikum wa Rahmatullah, 

Het systeem heeft opgemerkt dat er meerdere mensen gebruik maken van deze log-in gegevens. De detectie gebeurt automatisch en niemand is hierover ingelicht, behalve de inlogger(s).

Wellicht zijn deze achtergebleven op een computer waarvan een ander gebruik maakt? We willen je graag vragen om je inloggegevens onder Mijn Account aan te passen zodat anderen niet onwettig gebruik maken van andermans eigendom.

We willen een ieder graag herinneren dat bij aanschaf van de elektronische boeken (e-book) een afspraak is aangegaan om de bescheiden privé voor eigen gebruik te houden. Dit geldt ook voor de log-in gegevens.

Het naleven van afspraken

Bij aankoop van dit product zijn we een afspraak aangegaan via de algemene voorwaarden. Het e-book zal alleen voor privé gebruikt worden. Het zal niet gedeeld worden met anderen, ook niet de log-in sleutels.

Wij zijn een non-profit organisatie (stichting). Wij ontvangen en nemen geen geld voor de werkzaamheden voor de Quran of islamlessen. Met de kleine verkopen, donaties, Zakah en Sadaqah faciliteren wij gratis onderwijs, zodat de Quran voor iedereen toegankelijk is. We drukken boeken, geven boeken weg, helpen bij het onderwijs en ondersteunen de armen en wezen.
We accepteren geen geld voor onderwijs maar faciliteren deze middels zulke verkopen. Wanneer deze verkopen verkleinen kan het onderwijs op een later traject niet meer gratis aangeboden worden. Hiermee gaat het ten koste van de continuïteit van het islam-onderwijs.

Moge Allah het accepteren.

Dit grootse werk is mogelijk vanwege de vrijwilligers en donateurs die de zegeningen ervan verkrijgen. Wil je ook in de zegeningen delen? Doneer of Tikkie je Sadaqah, Zakah of donatie en je ontvangt de zegeningen mee. Het is Sadaqa Jariyah en van nut voor iedereen.

Met vriendelijke groet,
Wassalam Alaikum,

www.alhusayn.nl
Telefoon: +31 (0)6 853 955 34
Email: [email protected]

Stichting al-Husayn
NL52 ABNA 0248 1504 56
Btw nr.: NL857996290B01
KvK-nr.: 69751064

Je ontvangt het direct in je mail !


    Heb even geduld het kan een tel duren.
    Je gegevens zijn veilig en je kunt je te allen tijde afmelden.