50 ʿAqīdahpunten uit de Risālah van imam al-Bājūrī

Geen tijd om een heel boekwerk over Aqiedah door te nemen? Of wenst u een liever een kort overzicht van de Aqiedah die verplicht zijn op een ieder om te kennen?

Met de gunst van Allah heeft Harun Verstaen een beeldschoon artikel opgesteld waarin de 50 Aqiedahpunten uit de Risalah van imam al-Badjuriyy zijn samengevat. In minder dan 10 minuten kunt u de vereiste Aqiedah opdoen!

In het kort leert u:
Wat er in het recht van Allah vereist is, onmogelijk is en toegestaan is;
Wat er in het recht van de gezanten en profeten vereist is, onmogelijk is en toegestaan is;
en kwesties die we uitsluitend weten middels de berichtgeving van de nobele Profeet.

Op het werk rust er geen copyright. Het is een ieder toegestaan het te gebruiken, te kopieren, en over te nemen. Zolang de Aqaaidpunten in ongewijzigde vorm worden gepresenteerd.

Titel: 50 Essentiële punten van ʿaqīdah genomen uit de Risālah van imam al-Bājūrī
Auteur: Harun Verstaen
Pagina’s: 4

 

Wenst u meer uitleg omtrent de bewijsvoering van deze Aqiedahpunten, en hoe onze geleerden dit verder uitgelegd hebben, lees dan het werk van de nobele Imam zelf: Badjuriyys Risalah in Ilm al-Tahid.

Sanad in Risalah al-Badjuriyy

Heeft u verder uitleg nodig in de Aqiedahpunten van de Risalah? En wilt u een Sanad ontvangen tot aan de nobele Mutakallim Sh. al-Islam al-Imam al-Badjuriyy voor zijn Risalah in Ilm al-Tawhid?! U kunt dan deze kennis opdoen bij Abdelmalik Simon en Harun Verstaen.

Beide broeders zijn gemachtigd voor de overdracht en kunnen u helpen tot de herkenning van Allah en de nobele Profeten. Moge Allah hun werken ten dienste van de Islam accepteren en hen van profijt maken voor de Ummah

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

2 gedachten over “50 ʿAqīdahpunten uit de Risālah van imam al-Bājūrī”

Plaats een reactie

Wishlist 0
Continue Shopping