Samenvatting Tajwidregels

Heb je het boek Inleiding tot Tajwid doorgenomen maar wil je in short cut alle regels bij je hebben? Dan kan deze samenvatting ontzettend helpen bij het herhalen van de regels. In een mooi overzicht worden namelijk de regels en letters in tabellen weergegeven. Download de samenvatting maak er een mooi A5 boekje van en hou het bij je wanneer je snel even moet kijken.

Er is algemene toestemming voor om deze samenvatting in ongewijzigde vorm te kopiëren en te gebruiken voor persoonlijk gebruik alsook voor klassikaal gebruik. Mits de bron en website vermeld wordt. 

Titel: Samenvatting Tajwidregels volgens Hafs
Auteur: Mohamed Yaseen Khan al-Azhari
Pagina’s: 8 

Klik op volledig scherm icoon voor een betere weergave.

Thuis printen in A5 formaat

De samenvatting is speciaal gemaakt zodat u thuis een boekje op A5 formaat kunt afdrukken. Hoe dit moet met Adobe Acrobat wordt hieronder uitgelegd; Open het document in Adobe Acrobat; ga naar afdrukken Kies Booklet (boekje) vergeet niet om dubbelzijdig afdrukken te kiezen. Print het uit en doe een nietje in het midden. Voor meer uitleg hoe een boekje te maken klik op de volgende link.

Inleiding tot Tajwid volgens Hafs

Bestel het boek in Tajwid nu. Boordevol kleurenplaatjes, vele tabllen die de regels van Tajwid haarfijn en makkelijk uitleggen, adviezen en opdrachten voor de student(e).

Geheel in Full color en beeldschoon geillustreerd. De samenvatting baseert zich op dit boek.

Bestel het nu! En leer over Tajwid.

 0,00
 0,00
  • Prijs van extra boek:  0,00
  • Prijs van hoofdproduct:  15,00
  • Totaal:  0,00
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een reactie

Wishlist 0
Continue Shopping