Jouw plek om kundig te worden in de Qur’ān.

Alhusayn logo voor de Quran islam Tajwid

Bedankt, maar wacht nog even

Je aanvraag is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen. Maar hoe zou je het vinden om je gebed correct te leren uitvoeren? De Quran juist te leren reciteren?

Het gebed volgens de Hanafi wetschool

Met audio e-book erbij

Een makkelijke gids om het gebed correct uit te voeren. Met duidelijke instructies, afbeeldingen, Arabische teksten met geluid en vertaling wordt het gebed begrijpelijk en daardoor de uitvoer makkelijk. Het boek bevat daarnaast een hoofdstuk over geloofsleer, reinheid, Djama’ah, handige Dua en nog veel meer.

0
Pagina's

Voorbeeld
pagina’s

169 pagina’s in full-color

Lees in het Nederlands mee

Alle Arabische teksten zijn in het Latijnse schrift uitgeschreven. Zo kan iedereen de teksten van het gebed uit het hoofd leren, zelfs als je geen Arabisch kunt. Het is ook met Tajwid in audio ingesproken door sheikh Brahim BoughalabMet een klik op de knop hoor je de uitspraak, verbeter je uitspraak nu!

Veel aandacht voor de vrouwen

Er wordt evenveel aandacht besteed aan het gebed voor de vrouwen. Er is een aparte hoofdstuk voor het vrouwengebed en uitleg hoe het gebed voor hun verschilt. Ook zijn er vele toelichtingen voor vrouwen bijgedaan.

Fatwa in de context van Europa

Er is veel aandacht besteed aan de context van Europa. In een gemeenschap met meerdere wetscholen, stromingen en verschillende regels is het niet duidelijk hoe hiermee om te gaan. We hebben in dit boek daar veel aandacht aan besteed en brengen hierin duidelijkheid met behulp van Al-Azhar en de Fatawa van de Ahnaf van Azië.

Begin met het leren van het gebed

Koop meer boeken naar keuze voor de staffelkorting. Bij 2-5 boeken 10% korting, bij 6-10 boeken 15%, bij 11-20 boeken 20%, en daarna 25% korting!

Hoe krijg ik het e-book ?

  1. Koop het gebedsboek met je account.
  2. Ga naar je mijn account.
  3. Onder al-Husayn producten zie je het.

© Stichting al-Husayn – Alle rechten voorbehouden

Krijg 10% korting!

En blijf op de hoogte van nieuwe artikelen, cursussen en boeken in de islam. Zo mis je niets! 

Help met de Quran