Overzicht van cursussen

LesBoekLocatieTijd
Recitatiestijl en TadjwiedQuran en TadjwiedstencilsDen HaagMan: 9-12 uur zaterdag Vrouw: bij aanmeldingen

Recente artikelen

Corono i.v.m. Janazah

Het bestuur van een moskee stelde een vraag over hoe om te gaan met de lijken van potentiele Corona patienten. Na gesprek met de RIVM en de lokale GGD, is hun advies dat de uitvoerende van het ritueel bescherming in acht dient te nemen. “Draag tijdens de verzorging een schort met lange mouwen en handschoenen.

Islam

De religie van Profeet Muhammad . In dit column zult u veel uitleg krijgen op de vele vragen over de islam. Zoals, klopt het dat moslims worden aangespoord tot het doden van ongelovigen? Haten moslims joden? Is de vrouw minderwaardig? Waarom schudden zij geen handen met vrouwen? Waarom een huwelijk met 4 vrouwen?

Christendom

De godsdienst van de Profeet Jezus (Isâ) zoon van Maria (Maryam). In dit column behandelen wij de grote overeenkomsten van het christendom met de islam en waarom moslims ook geloven in de Profeet Jezus en zijn boek. Ook zullen de verschillen tussen beide geloven aan het licht komen.

Atheïsme

Een steeds groter wordende groep in de wereld. Omdat het zich meer richt op wat waargenomen kan worden? We behandelen hierin de grote hamvragen des leven. Bestaat god? Zijn wij geschapen of vanzelf ontstaan? Klopt de evolutietheorie? Is religie de oorzaak van al het kwaad?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Wishlist 0
Continue Shopping