Braille

Braille

Missie & visie

Al-Husayn heeft als missie om de kennis en expertise van Al-Azhar beschikbaar te stellen. We wensen dat jongeren en ouderen, ongeacht afkomst en religie zich verrijken met de kennis van de islam, en deze vervolgens doorgeven aan anderen. Wij zien het als onze plicht dat les altijd gratis moet zijn voor een ieder, en dat lesmateriaal en overige van hoge kwaliteit moet zijn. Echter mag lesmateriaal nimmer te veel kosten om zo kennisoverdracht betaalbaar te houden. We hebben zo al honderden boeken gratis weggeven en vele Tajwidboeken voor bijna niets aan studenten verstuurd. Deze lessen en onderwijsmateriaal moeten daarnaast beschikbaar komen voor de slechtzienden die een sterke behoefte hebben naar islamitisch lectuur in het Brailleschrift. Het opleiden van onderwijzers in het Brailleschrift behoort tot de doelen van de stichting. 

Samenwerking met BeMyVision

Met groot genoegen kunnen wij mededelen dat we inmiddels begonnen zijn met een project voor zuster Alia Jarboue van Bemyvision. Het is nog in beginstadium maar naderhand zullen we wat meer over vertellen. Het is ons doel om werken in het Brailleschrift uit te brengen. 

Het ontwikkelen is een enorme uitdaging maar met de wil van Allah zal het tot uiting komen. We vragen jullie om Dua te doen aan Allah dat het ons zal lukken. Wil je hiervan op de hoogte gesteld worden meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je ontvangt het direct in je mail !


    Heb even geduld het kan een tel duren.
    Je gegevens zijn veilig en je kunt je te allen tijde afmelden.